Ilmoittautumiset sunnuntaihin 3.6. mennessä!

30.5.2018

Uusien joukkueiden ja sarjatasojen vaihdot tehtävä su 3.6. mennessä. Syyskierroksella pelattaviin Opel-liigan turnauksiin ilmoittauduttava su 3.6. mennessä.

UUDET JOUKKUEET/SARJAT SYYSKIERROKSELLE:
Ilmoittautumislinkki, https://opelliiga.sporttisaitti.com/ilmoittaudu/, jos teillä on tarvetta ilmoittaa lisää joukkueita mukaan Opel-liigan syyskierrokselle. Voitte ilmoittaa uusia joukkueita mukaan su 3.6.2018 asti, jonka jälkeen ilmoittautumislinkki sulkeutuu. Syyskierrokselle ilmoittautuvan uuden joukkueen maksu on 140 euroa ja se pitää sisällään myös syksyn Opel-liigan turnauksen.

Huom! Jos olette maksaneet Opel-liigan osallistumismaksun 180€ olette automaattisesti mukana syyskierroksella. Tämä ilmoittautuminen koskee siis vain uusia/lisä joukkueita!

SARJATASON VAIHTO SYYSKIERROKSELLE / OTTELUTULOSTEN ILMOITTAMINEN:
Pyrin huomioimaan syyskierroksen otteluohjelmissa kevään ottelukierrosten tulokset. Otteluohjelmissa pyritään huomioimaan, että joukkueet jotka ovat voittaneet kaikki pelinsä eivät pelaisi joukkueita vastaan jotka ovat hävinneet kaikki pelinsä. Tämä on tosin vaikeahkoa osassa sarjoista, koska en ole saanut osalta joukkueilta tuloksia. Jos teillä on omat vieraspelitulokset muistissa, niin laittakaa niitä myös minulle tulosten ilmoituslomakkeen kautta.

Jos Teillä on tunne, että sarjataso oli tällä kertaa väärä, niin sarjatason vaihtoa voi myös pyytää ylöspäin tai alaspäin. Olethan tällaisissa tapauksissa yhteydessä Jukka Kuusoseen, jukka.kuusonen@kp-75.fi tai puh. 040-8286610.

Ilmoita suoraan seuraavat asiat.
Joukkueen nimi:
Ikäluokka/sarja:
Kevätkierroksen sarjataso:
Syksyksi haluttu sarjataso:

Lyhyt perustelu vaihdolle:

Mikään vaihto ei mene automaattisesti läpi, vaan Opel-liiga hyväksyy ne tarkistusten jälkeen.

OPEL-LIIGAN TURNAUKSET PELATAAN SEURAAVASTI:
Tytöt - Järvenpää - 22.-23.9.2018
P2007 - Kerava - 6.-7.10.2018
P2008 - Tuusula - 22.-23.9.2018
P2009 - Järvenpää - 29.-30.9.2018
P2010 - Kerava - 15.-16.9.2018
P2011&PT2012 - Tuusula - 1.9.2018

OPEL-LIIGAN TURNAUKSEEN OSALLISTUMINEN

Tarvitsen myös Opel-liigan turnauksiin tiedon osallistuuko joukkueenne vaiko ei. Turnaukseen osallistumisen tai poisjäänti pitää ilmoittaa lomakkeella su 3.6. mennessä. Ilmoitus tehdään tämän linkin kautta:

Huom! Turnaukseen osallistuminen sisältyy Opel-liigan osallistumismaksuun (180€).

Syyskierroksen otteluohjelmia aloitetaan rakentamaan ensiviikosta lähtien. Laitan ikäluokkasivulle syyskierroksen otteluohjelmiin syyskierrokselle osallistuvat joukkueet. Jos niissä näkyy virheitä olethan yhteydessä allekirjoittaneeseen. Jos teillä on tullut muutoksia kenttävuoroihin, niin laitattehan uudet ajat minulle mahdollisimman pian sähköpostitse.

Yst terv

Jukka Kuusonen