Opel-liigan kauden 2018 ilmoittautuminen avattu!

28.11.2017

Tervetuloa mukaan kauden 2018 Opel-liigaan. Opel-liiga on Keski-Uudenmaan alueen oma leikkimaailmaikäisten poikien ja tyttöjen jalkapallosarja, jota kolme seuraa, Järvenpään Palloseura, Tuusulan Palloseura ja Keravan Pallo -75 yhteisesti koordinoivat.

Sarjan ilmoittautuminen on nyt avattu ja se löytyy osoitteesta,
Ilmoittautua voi 28.11.2017 - 28.2.2018 välillä. Tämän jälkeen aletaan heti rakentamaan sarjoja ja otteluohjelmia. Päivittelen mukaan ilmoittautuneita joukkueita n. viikon välein.

Hakiessanne ensikesän otteluvuoroja seuroilta/kaupungilta, huomioittehan pelipäivä suosituksen, sekä välttäkää klo. 17:00 aloitusaikaa.

5v5 peleissä haluamme, että joukkueiden pallollinen pelaaminen kehittyy, tästä syystä jatkossakin aina kun maalivahti saa pallon käteen, pitää vastustajan joukkueen pelaajien vetäytyä omalle kenttäpuoliskolle --> Kun pallo on liikkeellä saa vastustaja lähteä prässääämään (Tämä sääntö ei koske F9 2009 ikäisiä).
8v8 peleissä käytössä on rangaistusalueen paitsio.

Teemme sarjojen säännöistä vielä ennen kauden alkua tarkennuksen ikäluokkakohtaisesti, lähetän sen joukkueille ja lisään opel-liigan sivuille Ikäluokat palkin alle, jokaisen ikäluokan omat säännöt.

Opel-liigan lopputurnausta ei enää ole, vaan jatkossa turnauksesta käytetään nimeä Opel-liigan turnaus ja se järjestetään syyskierroksen aikana. Saimme turnauksista jonkun verran palautetta ja ne on nyt seuroilla mietinnässä, miten turnaukset jatkossa hoidetaan. Palaan tähän turnausasiaan heti kun olemme tehneet tarkempia päätöksiä.

Tyttöpuolella lisäsimme tasoja, ilmoittautukaa rohkeasti mukaan ajoissa, niin kaikki näkevät onko muita joukkueita tulossa. Samoin pääsemme aikaisemmin keskustelemaan vaihtoehdoista erilaisissa tilanteissa (vain yksi taso, ikäluokkien yhdistäminen yms).

Poikapuolella F9 2009 sarjassa kilpasarja järjestetään 8v8 sarjana jos tarpeeksi joukkueita ilmoittautuu mukaan ja sarjan taso pysyy laadukkaana. Muussa tapauksessa ohjaamme halukkaita vuotta vanhempien sarjaan tasolle 1.

Pojat 2008 syntyneissä lähetän erillisen kutsun kilpasarjasta.

PT2012 syntyneille lähetän myös vielä oman infon tämän viikon aikana.

Yst terv

Jukka Kuusonen