Pelipäivät

Otteluohjelmat

Opelliiga laatii sarjaohjelmat sarjaan osallistuville joukkueille. Joukkueiden lopulliset tiedot ja pelipäivät, sekä mahdolliset esteellisyydet on lähetettävä sarjaohjelmien laatijalle 8.3.2020 mennessä. Sarjaohjelman laadinnassa pyritään siihen, että pelejä ei ole saman seuran joukkueita vastaan ja että ikäluokan pelipäivä on aina sama viikonpäivä. Joukkueet pelaavat sarjassa omissa ikäluokissaan. Otteluiden tulokset kirjataan P/T11-P/T9 sarjoissa OPEL-liigan nettisivulle, mutta sarjoista ei kirjata sarjataulukoita.

Ikäluokkien pelipäivät 2020:

Sarjat
SarjaPeliaikaPelipäivä
20142x15 min*lauantai/sunnuntai
20132x20 mintiistai
20122x20 minkeskiviikko
20112x25 minmaanantai
20102x25 mintorstai
20092x25 mintiistai

Kesän vuoroja anottaessa toivomme että otatte huomioon ikäluokkanne pelipäivän, jotta saamme pelivuorot samalle päivälle. Tällöin harjoitusvuoro(t) voi olla kokonaan toinen kuin pelivuoro. HUOM! Ottelut suositellaan aloitettavaksi aikaisintaan klo. 17:30!!

Esteellisyydet

On hyvä huomioida ennen ohjelman laatimista ja sarjan alkamista milloin joukkue ei voi pelata sarjaotteluita esim. turnausmatkan takia. Esteellisyyksinä otetaan huomioon jokin tietty päivä/viikko jolloin pelejä ei voida pelata kotona tai vieraissa. Tässä auttaa ikäluokan pelipäivä. Kun pelit ovat aina samana päivänä, voidaan jo etukäteen sovittaa ajankohta sopivaksi.

Esteellisyyksiin voi myös ilmoittaa elokuun ensimmäisen viikon jos joukkueella on vaikeuksia saada pelaajia tarpeeksi tuohon ajankohtaan ottelua varten.

Ottelusiirrot

Ottelusiirrot on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen otteluohjelmaan merkittyä aikaa. Siirrosta on sovittava AINA vastustajan kanssa, sekä ilmoitettava uusittu aika ja paikka Opel-liigan päällikölle, joka huolehtii uuden otteluajan kirjaamisen nettiin. Otteluohjelmaan päivitetään liigan nettisivuille ottelun uusi ajankohta ja siitä tiedotetaan molempia joukkueita.

Opel-liigan turnaus

Sarjan yhteydessä järjestetään erillinen turnaus sarjassa pelaaville joukkueille. Opelliiga saa halutessaan kutsua myös liigan ulkopuolisia joukkueita turnaukseen.

Kaikkien ikäluokkien turnaukset pelataan yksipäiväisinä. Eri tasot voivat pelata turnauksessa eri päivinä. Kaikille joukkueille vähintään kolme ottelua ja joukkuemäärästä riippuen sijoitusottelu.

Kaikkien ikäluokkien turnaukset pelataan voimassaolevilla Kaikki Pelaa-turnauskriteereillä.

Opel-liigan turnaukset pelataan 2020 seuraavasti:

Tytöt - Kerava - 19 - 20.9.2020
P2009 - Tuusula - 5 - 6.9.2020
P2010 - Järvenpää - 19 - 20.9.2020
P2011 - Kerava - 3 - 4.10.2010
P2012 - Tuusula - 12 -13.9.2020
P2013 & PT2014 - Järvenpää - 26 - 27.9.2020

Turnausajankohdat päivitetään heti, kun ne selviävät.