Opel-liigan kevätkierros peruutetaan koronavirus tilanteen takia

15.4.2020

Opel- liigan kevätkierros peruutetaan koronavirus tilanteen takia ja tavoitteena on, että syyskierros saataisiin vietyä läpi normaalisti. 

Koronavirusepidemia ja siihen liittyvät viranomaispäätökset ovat käytännössä keskeyttäneet joukkueharjoittelun ja pelitoiminnan toistaiseksi koko Suomen alueella. 

Palloliitto on tiedottanut jalkapallotoiminnan keskeytyksen jatkamisesta ainakin 13.5. saakka. Kilpailutoiminta on arvion mukaan mahdollista aloittaa noin kahden viikon kuluttua siitä, kun joukkuetoiminta käynnistyy. Edellä mainittu tarkoittaa sitä, että Opel- liigan pelit eivät missään tapauksessa ala ennen touko-kesäkuun vaihdetta

Opel- liigan kevätkierros oli suunniteltu pelattavaksi 20.4 - 12.6. 2020 välisenä aikana. Toiminnan keskeytymisestä johtuen on päätetty, että Opel- liigan kevätkierros peruutetaan ja tavoitteena on, että syyskierros saataisiin vietyä läpi normaalisti. 

Seuraamme tarkasti Suomen Palloliiton ohjeistusta kilpailutoiminnasta ja tiedotamme Opel- liigaan ilmoittautuneita joukkueita mahdollisista muutoksista sarjatoiminnan aloittamiseksi.